TÜRKIZ-FEKETE POL-LOOK

260.00 RON


Siess! Már csak 1 termék van készleten.
Kategóriák: HÁTIZSÁKOK-RUCSACI

HU:

A Pol-look kollekciót egy sajátos spriccolt festési technika jellemzi, mely emlékeztethet Jackson Pollock amerikai festő absztrakt festési módjára, innen jön a kollekció neve is, mint Pollock és az angol kinézet/look szó összevonása.

Az új, multifunkcionális válltáska egyben hátizsák is, hogy többféleképpen tudd viselni. Az anyagot úgy kombináltuk, hogy az általunk festett vászonhoz vízhatlan textíliát illesztettünk, így az esős idő sem okoz akadályt.

A táska eleje és háta kézi festésű pamut anyag. Oldala, fedele és

pántja vízhatlan anyagból készült, hogy esős időben is veletek lehessen.

Vállpántja szabályozhat , a karabinerek segítségével alakítható válltáskának illetve hátizsáknak egyaránt. Van két belső zsebe.

Mérete:42x28x6cm

Gépben mosható, vasalható.

Rendelésre készítünk hasonlót.


RO:

Colecția Pol-look se caracterizează printr-o tehnică specială de pictură, care ne amintește de tehnica abstractă a pictorului american Jackson Pollock, iar numele colecției vine de la Pollock și cuvântul englezesc ”look” (aspect).

Noua geantă multifuncțională de umăr este de asemenea un rucsac pe care îl puteți purta în mai multe moduri. Pânza vopsită de noi a fost combinată cu o țesătură impermeabilă cu rol de protecție împotriva precipitațiilor.

Partea frontală și spatele genții sunt din țesătură de bumbac colorat manual. Lateralele, capacul și cureaua de umăr sunt realizate din material impermeabil, astfel încât să poată fi purtată și în vreme ploioasă.

Cureaua de umăr este reglabilă. Are două buzunare interioare.

Dimensiuni: 42x28x6cm

Poate fi spălată la mașina de spălat și călcată

Executăm la comandă geanti similare
HU:A Pol-look kollekciót egy sajátos spriccolt festési technika jellemzi, mely emlékeztethet Jackson Pollock amerikai festő absztrakt festési módjára, innen jön a kollekció neve is, mint Pollock és az angol kinézet/look szó összevonása.Az új, multifunkcionális válltáska egyben hátizsák is, hogy többféleképpen tudd viselni. Az anyagot úgy kombináltuk, hogy az általunk festett vászonhoz vízhatlan textíliát illesztettünk, így az esős idő sem okoz akadályt. A táska eleje és háta kézi festésű pamut anyag. Oldala, fedele és pántja vízhatlan anyagból készült, hogy esős időben is veletek lehessen.Vállpántja szabályozhat , a karabinerek segítségével alakítható válltáskának illetve hátizsáknak egyaránt. Van két belső zsebe.Mérete:42x28x6cmGépben mosható, vasalható.Rendelésre készítünk hasonlót.RO:Colecția Pol-look se caracterizează printr-o tehnică specială de pictură, care ne amintește de tehnica abstractă a pictorului american Jackson Pollock, iar numele colecției vine de la Pollock și cuvântul englezesc ”look” (aspect). Noua geantă multifuncțională de umăr este de asemenea un rucsac pe care îl puteți purta în mai multe moduri. Pânza vopsită de noi a fost combinată cu o țesătură impermeabilă cu rol de protecție împotriva precipitațiilor. Partea frontală și spatele genții sunt din țesătură de bumbac colorat manual. Lateralele, capacul și cureaua de umăr sunt realizate din material impermeabil, astfel încât să poată fi purtată și în vreme ploioasă. Cureaua de umăr este reglabilă. Are două buzunare interioare. Dimensiuni: 42x28x6cm Poate fi spălată la mașina de spălat și călcată Executăm la comandă geanti similare

A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data