Rólunk-Despre noi

Image 63

HU: Kézzel készült, egyedi tervezésű és festésű ruhák, táskák, kiegészítők, lakástextíliák.

Kedves érdeklődő!

A nevem Gál Beáta, Gyergyószentmiklóson élek és alkotok. Tanulmányaimat a temesvári és kolozsvári művészeti egyetemeken végeztem textiltervezést szakon.

Vállalkozásom fő profilja a személyre szabott textiltermékek előállítása. Már a kezdetekkor tudtam, hogy egyedi, kézzel festett anyagokat szeretnék tervezni. A személyre szabottságot azért tartottam szem előtt, mert vidékünkön a boltokban leginkább csak tucat termékeket lehet találni, és igényét éreztem létrehozni egy új alternatívának, ami elsősorban azon hölgyeket célozza meg, akik szívesen viselnek kézi munkával, kis szériában készülő kiegészítőket, ruhákat, ezáltal is fenntartva a textilművészet kisipari alkalmazását.

A kezdetekben csak táskákat készítettem, otthon, a kis lakásban. Ahogy egyre jobban elmélyültem a batikolás technikájában és az anyagismeretekben, úgy bővült a termékek palettája az évek alatt, és a mára már letisztult stílusjegyek keretein belül eleget teszek az egyedi megrendeléseknek is. Jelenleg alkalmi ruhák, lakástextíliák (sötétítők, párnák), menyasszonyi ruhák, sál- és táska-szettek is készülnek, nem kis erőfeszítéssel, ugyanis munkaigényes eljárással születnek meg termékeim.

A textilfestés és tervezés mellett sok időt fordítottam a kivitelezhetőségre, mint a szabás, varrás, anyagbeszerzés, márkaépítés, értékesítés. A személyes kapcsolattartást a megrendelőkkel fontosnak tartom, ezért is az egyediség megtartása egyik fő mozgatórugója a Bertyó Textil Design márkának.

Az alábbiakban textiltermékeim ismertetője olvasható. Az alkotás folyamatáról, a termékek minőségéről. Minden termék száz százalékig pamut anyagból készül. Termékeim minden egyes darabját, a nagyobb felüketektől kezdve a kisebbekig, mint például a táskák füle vagy oldala, magam festem meg a batikolás tehnikáját alkalmazva (kivételt képez az új hátizsák modell, melyet vízhatlan elasztikus textillel kombináltam). Szabás után a minták rajzolásához viaszt használok, melyet a festést követően eltávolítok. A festék (ipari festék) az alkalmazott rögzítőanyag hatására tartós Így gépi mosással is tisztítható (30-40 fokon). A varrást tapasztalattal rendelkező, hivatásos varrónők végzik.

Egyedi festési technika jellemzi termékeimet, így rendelésre csak hasonló árnyalatokat tudok festeni, akár egyéni elképzelés alapján is. Személyre szabott termék megrendelése esetén, vegye fel velem a kapcsolatot, hogy egyeztessük a kívánt formát, színösszeállítást, mintát, valamint a kivitelezés határidejét.

Kész termékeim megtekinthetők a weboldalamon, ahol egy online bolt várja a kedves érdeklődőket, illetve a facebookon és az instagramon is Bertyo Textil Design néven vagyunk elérhetők.

A megrendelt termékeket gyorspostával (Fan Courier) küldöm, melynek összege a megrendelőt terheli. Személyes átvételre is van lehetőség. Külföldre a román postával szállíttatok.

Kapcsolattartás, elérhetőségek:

Tel: 0742-907.631 (Külföldről: 0040-742-907.631)

E-mail: office@bertyo.ro

Web: bertyo.ro

RO: Vestimentatie, posete, accesorii handmade, vopsite manual

Deoarece produsele noastre sunt caracterizate de o tehnică de pictură unică la comandă putem să pictăm numai cu nuanțe similare sau putem creea un produs personalizat conform cerințelor Dvs.. În cazul unei comenzi personalizate vom stabili formele, culorile, motivele, precum și termenul realizării produselor. Este important de știut că datorită procesului de creație unicată nu putem realiza două sau mai multe produse total identice. Eșarfele noastre de bumbac, tunicile și poșetele se pot spăla în mașina de spălat și pot fi călcate.


A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás