PINK-FEKETE VONÁSOK

260.00 RON

Nincs készleten

Kategóriák: HÁTIZSÁKOK-RUCSACI

Az új, multifunkcionális válltáska egyben hátizsák is, hogy többféleképpen tudd viselni. Az anyagot úgy kombináltuk, hogy az általunk festett vászonhoz vízhatlan textíliát illesztettünk, így az esős idő sem okoz akadályt.

A táska eleje kézi festésű vászon anyag. Oldala, fedele és pántja vízhatlan anyagból készült, hogy esős időben is veletek lehessen.

Vállpántja szabályozható, a karabinerek segítségével alakítható válltáskának illetve hátizsáknak egyaránt. Van két belső zsebe.

Mérete:30x37x6cm

Gépben mosható, vasalható.

Rendelésre készítünk hasonlót.
Az új, multifunkcionális válltáska egyben hátizsák is, hogy többféleképpen tudd viselni. Az anyagot úgy kombináltuk, hogy az általunk festett vászonhoz vízhatlan textíliát illesztettünk, így az esős idő sem okoz akadályt. A táska eleje kézi festésű vászon anyag. Oldala, fedele és pántja vízhatlan anyagból készült, hogy esős időben is veletek lehessen.Vállpántja szabályozható, a karabinerek segítségével alakítható válltáskának illetve hátizsáknak egyaránt. Van két belső zsebe.Mérete:30x37x6cmGépben mosható, vasalható.Rendelésre készítünk hasonlót.

A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data