KÉK VIRÁGOS PÁRNA

160.00 RON

Kék virág mintás meditációs vagy ülőpárna.

Story: A párna mintáját eredetileg kézzel festettünk textilre, melyet digitalizáltunk és textilnyomtatással sokszorosítottuk.

Földön ülésnek, meditációnak elengedhetetlen kelléke ahhoz, hogy a medence megtámasztásával a gerincoszlop a nyakat is beleértve, egyenes tartásban legyen. Van aki dekorációs párnának vásárolja és az óvodások és kisiskolások is szívesen ülnek rajta.

Múszálas anyaga bársonyos tapintású. Mosógépben mosható 40C* fokon. Vasalható 110C* fokon.

Tönkölyhéjjal (toklásszal, tönkölybúza pelyvája) vannak töltve, hogy illata segítse az elme elcsendesedését.

Külső anyaga lecipzározható, bélése pamutvászon.

Átmérője 30 cm, magassága 12 cm
Kék virág mintás meditációs vagy ülőpárna.Story: A párna mintáját eredetileg kézzel festettünk textilre, melyet digitalizáltunk és textilnyomtatással sokszorosítottuk.Földön ülésnek, meditációnak elengedhetetlen kelléke ahhoz, hogy a medence megtámasztásával a gerincoszlop a nyakat is beleértve, egyenes tartásban legyen. Van aki dekorációs párnának vásárolja és az óvodások és kisiskolások is szívesen ülnek rajta.Múszálas anyaga bársonyos tapintású. Mosógépben mosható 40C* fokon. Vasalható 110C* fokon. Tönkölyhéjjal (toklásszal, tönkölybúza pelyvája) vannak töltve, hogy illata segítse az elme elcsendesedését. Külső anyaga lecipzározható, bélése pamutvászon. Átmérője 30 cm, magassága 12 cm

A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás