FEKETE-FEHÉR PÁFRÁNYOS

260.00 RON

Nincs készleten

Kategóriák: HÁTIZSÁKOK-RUCSACI

HU:

Az új, multifunkcionális válltáska egyben hátizsák is, hogy többféleképpen tudd viselni. Az anyagot úgy kombináltuk, hogy az általunk festett vászonhoz vízhatlan textíliát illesztettünk, így az esős idő sem okoz akadályt.

A formavilág egy új festés technika segítségével is bővült, melynek köszönhetően szinte bármely növény lenyomata ráfesthető a natúr színű vászonra. Többek között választhatsz páfrány-, vagy főnixpálma minták közül. De, akár a te kedvenc növény mintádat is ráfesthetjük, ebben az esetben vedd fel velünk a kacsolatot.

A páfrány mintás termékeink szezonálisak, hiszen a minta kivitelezéséhez a növényre is szükségünk van.

A táska eleje egyedi festésű vászon. Oldala, fedele és

pántja vízhatlan anyagból készült, hogy esős időben is veletek lehessen.

Vállpántja szabályozható, a karabinerek segítségével alakítható válltáskának illetve hátizsáknak egyaránt. Van két belső zsebe.

Mérete:30x37x6cm

Gépben mosható, vasalható.


RO:

Noua geantă multifuncțională de umăr este de asemenea și rucsac ce poate fi purtată în mai multe moduri.

Pânza vopsită de noi a fost combinată cu o țesătură impermeabilă cu rol de protecție împotriva precipitațiilor.

Designul a fost extins cu o nouă tehnică de pictură, permițând practic ca amprenta oricărei plante să fie pictată pe pânză naturală. Puteți alege plante cum ar fi feriga, palmierul Phoenix sau oricare altă plantă preferată; în cazul acesta va trebui să luați legătura cu noi.

Produsele noastre cu model de ferigă sunt sezoniere, deoarece avem nevoie de plante pentru a efectua eșantionul.

Partea din față a genții este pictată unicat, lateralele, capacul și cureaua de umăr sunt din material impermeabil pentru a putea fi purtată și în perioadele ploioase.

Cureaua de umăr este reglabilă. Are două buzunare interioare.

Dimensiuni: 30X37X6cm

Se poate spăla în mașina de spălat și poate fi călcată.HU:Az új, multifunkcionális válltáska egyben hátizsák is, hogy többféleképpen tudd viselni. Az anyagot úgy kombináltuk, hogy az általunk festett vászonhoz vízhatlan textíliát illesztettünk, így az esős idő sem okoz akadályt.A formavilág egy új festés technika segítségével is bővült, melynek köszönhetően szinte bármely növény lenyomata ráfesthető a natúr színű vászonra. Többek között választhatsz páfrány-, vagy főnixpálma minták közül. De, akár a te kedvenc növény mintádat is ráfesthetjük, ebben az esetben vedd fel velünk a kacsolatot.A páfrány mintás termékeink szezonálisak, hiszen a minta kivitelezéséhez a növényre is szükségünk van. A táska eleje egyedi festésű vászon. Oldala, fedele és pántja vízhatlan anyagból készült, hogy esős időben is veletek lehessen.Vállpántja szabályozható, a karabinerek segítségével alakítható válltáskának illetve hátizsáknak egyaránt. Van két belső zsebe.Mérete:30x37x6cmGépben mosható, vasalható.RO:Noua geantă multifuncțională de umăr este de asemenea și rucsac ce poate fi purtată în mai multe moduri. Pânza vopsită de noi a fost combinată cu o țesătură impermeabilă cu rol de protecție împotriva precipitațiilor. Designul a fost extins cu o nouă tehnică de pictură, permițând practic ca amprenta oricărei plante să fie pictată pe pânză naturală. Puteți alege plante cum ar fi feriga, palmierul Phoenix sau oricare altă plantă preferată; în cazul acesta va trebui să luați legătura cu noi. Produsele noastre cu model de ferigă sunt sezoniere, deoarece avem nevoie de plante pentru a efectua eșantionul. Partea din față a genții este pictată unicat, lateralele, capacul și cureaua de umăr sunt din material impermeabil pentru a putea fi purtată și în perioadele ploioase. Cureaua de umăr este reglabilă. Are două buzunare interioare. Dimensiuni: 30X37X6cm Se poate spăla în mașina de spălat și poate fi călcată.

A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data