2018 lookbook

HU: Az idei kiegészítők kollekciójában az új minták mellett a régiek is fellelhetők, emellett a táskák kivitelezésében is újítások történtek. Ennek következtében a kínálat a régebbi darabok és az újdonságok ötvözete.

Az új, multifunkcionális válltáska egyben hátizsák is, hogy többféleképpen tudd viselni. Az anyagot úgy kombináltuk, hogy az általunk festett vászonhoz vízhatlan textíliát illesztettünk, így az esős idő sem okoz akadályt.

A klasszikus válltáska modellekre új minták kerültek. A formavilág egy új technika segítségével bővült, melynek köszönhetően szinte bármely növény lenyomata ráfesthető a natúr színű vászonra. Többek között választhatsz páfrány-, vagy főnixpálma minták közül.

A táskák új, geometrikus arculatát a piskóta minta hozza. Az új sál kollekcióra növényeket és állatokat imitáló – batikpipával készült – motívumok jellemzők, melyek például trópusi lepkére, szitakötőre, vagy tulipánra emlékeztetnek.


RO: În colecția accesoriilor din acest an le găsiți, pe lângă modelele noi, și pe cele existente deja. Am introdus noutăți și în oferta de poșete, drept rezultat v-am pregătit modele născute din îmbinarea pieselor vechi cu elementele noi.

Noul model multifuncțional al poșetei de umăr poate fi folosit, în același timp, și ca rucsac, ceea ce îți permite să îți diversifici ținuta, ori de câte ori vrei, cu aceeași piesă. Materialul a fost confecționat în așa fel încât, pânza colorată de noi, să fie acoperită de un strat protector impermeabil spre a putea fi folosit și pe vreme ploioasă.

Modelele tradiționale de poșete pe umăr sunt ornate cu modele noi. Modelele au fost diversificate cu noi metode de imprimare, cu ajutorul cărora se pot reda aproape toate elementele florale pe pânza de culoare naturală. De exemplu puteți alege dintre modele de ferigă și palmier phoenix.

Noua imagine geometrică a poșetelor este dată de modelul chec. Colecția nouă de eșarfe sunt caracterizate de motive florale și animaliere – pictate cu pipă de ceară – care amintesc de exemplu de fluturi tropicali, libelule și lalele.

A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás